U bevindt zich hier:  >>> Definities 

Definities

Onderwerp   Verklaring  
Aanvraag  U kunt offerteaanvragen apart registreren binnen het systeem.
Voor een verdere toelichting: klik hier  
Afdrukopties  Misschien één van de meest ingewikkelde onderdelen is wel het afdrukken van een offerte. Niet omdat het afdrukken (printen) zo ingewikkeld is maar wel dat, binnen het afdrukken, ongelofelijk veel mogelijkheden zijn. 
Pictogram   Een afbeelding waaronder een bepaalde functie is geprogrammeerd. Voor een opgave van de verschillende pictogrammen: klik hier  
   
Standaardbegroting  Een standaardbegroting is een verzameling artikelen waarvan de samenstelling vaak voorkomt. Door het aanleggen van een standaardbegroting kan veel tijd bespaard worden aangezien een standaardbegrotingin één keer ingelezen kan worden. Ook is het mogelijk van een (bestaande) offerte een standaarbegroting te maken. 
Standaardvolgorde  Elk bedrijf heeft zijn eigen voorkeur m.b.t. de volgorde van de offerteregels. U kunt deze volgorde zelf vastleggen bij: Stamgegevens/Artikelen/Volgordes. Daarnaast kunt u nog d.m.v. de plijltjestoetsen regels verplaatsen. 
Voorblad   De eerste pagina van een offerte, ook wel aanbiedinsbrief genoemd. Hierbij maakt het bedrijf aan de aanvrager van de offerte zijn diensten bekend en vermeld tevens zaken die belangrijk zijn voor zowel aanbieder als ontvanger. Voor een voorbeeld: klik hier 
   
   
   
   
   

 


(C) 2018 - Copyright 3BORG INTERNATIONAL N.V. Willemstad (Curaçao)  |